Топ-100
Back

ⓘ Пйотр Вавженюк - польський історик і музикат-мультиінструменталіст. Відомий як музикант групи Therion, також учасник груп Serpent, Carbonized і The Robots. Викл ..




Пйотр Вавженюк
                                     

ⓘ Пйотр Вавженюк

Пйотр Вавженюк - польський історик і музикат-мультиінструменталіст. Відомий як музикант групи Therion, також учасник груп Serpent, Carbonized і The Robots. Викладає в Шведському університеті оборони.

                                     

1. Музична карєра

У період з 1992 по 1996 роки був барабанщиком і вокалістом гурту Therion. Пізніше був запрошеним вокалістом на альбом Secret of the Runes 2001 - лід вокал в бонусних треках Crying Days і Summernight City, Lemuria і Sirius B 2004, також був вокалістом під час 20th Year Anniversary Tour 2007 року, присвяченого двадцятиріччю групи.

                                     

2. Академічна кар’єра

Вавженюк має науковий ступінь кандидата історичних наук, його дисертація має назву "Конфесійне цивілізування в Україні: єпископ Йосиф Шумлянський та запровадження реформ у Львівській єпархії 1668-1708 років". Його пізніші дослідження стосуються сільського кооперативу та громадянства в австрійській та польській Галичині 1904-1939 рр., Формування ідентичності серед жителів села Гаммальсвенскбі Старошведське в Україні у ХІХ столітті, а також сприйняття Польщею збройних сил та політики безпеки сусідніх країн у міжвоєнний час. Він працює науковим співробітником Школи історичних та сучасних студій Університету Седертерна, асистентом викладача Шведського університету оборони.

                                     

3. Публікації

  • Societal change and ideological formation among the rural population of the Baltic Area 1880 - 1939, Huddinge Sodertorns Hogskola, 2008, ISBN 9789185139118
  • Confessional civilising in Ukraine: the bishop Iosyf Shumliansky and the introduction of reforms in the diocese of Lviv 1668-1708, Sodertorns hogskola, 2005, ISBN 9789189315563
  • Kosmonautka, Polawiacze Perel Warsaw, Poland, 2014, ISBN 9788393798810. Book spotted and awarded: White Raven 2015, 2015, ISBN 9788393798834
                                     

4. Дискографія

  • Serpent - In the Garden of Serpent 1996
  • Serpent - Trinity 2007
  • The Robots - Music You Will Listen to Over and Over Again 1994
  • The Robots - We are Everywhere 2004
  • Therion - Sirius B 2004 - гостьову участь
  • Therion - Theli 1996
  • The Robots - Songs that Satan Whispered in Our Ears 1995
  • The Robots - S/N 1997
  • Therion - Secret of the Runes 2001 - гостьову участь
  • The Robots - Day of the Robots 2000
  • Therion - Lemuria 2004 - гостьову участь
  • Carbonized - Screaming Machines 1996
  • Therion - Lepaca Kliffoth 1995
  • Carbonized - For the Security 1991
  • Therion - Aarab Zaraq - Lucid Dreaming 1997
  • Carbonized - Disharmonization 1993
  • Therion - Symphony Masses: Ho Cat Ho Megas 1993
  • Serpent - Autumn Ride 1997
                                     
  • ударні Матс Левен - вокал Uthark Runa рок - н - рол вокал Abraxas Пйотр Вавженюк - lead vocals Lemuria The Dreams of Swedenborg Feuer Overtūre

Users also searched:

...